November 15, 2011 | Digital Security

Articles

DigitalCashNews tweeted that the head of ChronoPay, an alternative payment system, was arrested in Russia, being accused of orchestrating a DDoS attack on a competitor. The tweet links to threatpost.com, but I can’t access the site at the moment. Nevertheless, it seems doubtful for people trying to establish PayPal alternatives.


If you liked this article

If you liked this article, don’t forget to subscribe for updates!

Subscribe to New Articles by RSS or E-mail

Get updates by RSS (What’s RSS?)

Subscribe by email:

Follow me on Twitter


Top Incoming Search Terms

“leave a reply”site:http://digitivity.org/ "excellent post.i want to thank you for this informative read, i really appreciate sharing this great post. keep up your work." "leave a reply" site:http://digitivity.org "leave a reply" site:http://digitivity.org/ "thank you for sharing this post." chronopay chronopay alternative chronpay arrest russia cosmetic surgery pittsburgh email chronopay russia leave a reply site:http://digitivity.org/ plastic surgery pittsburgh replysite:www.thepoint.com site:digitivity.org leave a reply site:digitivity.org "leave a reply" site:digitivity.org/ site:http://digitivity.org site:http://digitivity.org leave a reply site:http://digitivity.org leave a reply site:http://digitivity.org "leave a reply" site:http://digitivity.org/ "leave a reply" site:http://digitivity.org/ "leave a reply"

Related posts:

 1. Magento Alternatives: PrestaShop and Drupal Commerce With Magento having been bought by EBay, some people think...
 2. Google Cache Links Turned Off? It used to be whenever you searched for something on...
 3. Pirate Bay’s Peter Sunde Starts Flattr, A MicroPayment Site Since you're reading this article, you're obviously a blog reader....
 4. ShopManager for PrestaShop: A PrestaShop Desktop Application Store Manager for PrestaShop is a Windows desktop application for...

Explore related content: , , , , ,

15 Responses to “Head of ChronoPay Arrested in Russia?”

 1. Growing technology can make people more quickly obtain information, one through website.

 2. Growing technology can make people more quickly obtain information, one

 3. Isaac Clark says:

  Excellent Piece of writing

 4. Jamie says:

  It is always good to have an alternative to paypal.

  http://www.nightlifehangouts.com

 5. samual says:

  Thanks for the great info…..
  more info laser hair removal in delhi …http://www.laserhairremovalindelhi.com/

 6. leow says:

  Business Printing Services
  Thanks for sharing, this is a fantastic blog.Much thanks again. Really Cool.

 7. Alocona says:

  Good post. I learn something new and challenging on sites I stumbleupon every day.
  It’s always helpful to read content from other writers and practice something from other web sites.

 8. Paletele de tenis de masa profesionale sunt folosite de catre jucatorii profesionisti in competitii oficiale. Aceste produse sunt utilizate la cel mai inalt nivel insa pot fi intrebuintate si de catre amatorii de tenis de masa ce doresc sa beneficieze de un echipament mai bun care sa le imbunatateasca jocul. Cu ajutorul fetelor de paleta se poate crea o paleta de tenis individuala, adecvata nivelului sau de joc.

 9. Anne says:

  Paletele recomandate in tenisul de masa pentru începători, și cele mai mari zece lame clasice de tenis de masă, dar pentru jucătorii avansați, alegând o lamă de tenis de masă nu este la fel de simplu ca și găsirea prima care se simte frumos în mână și jucându-se cu că pentru tot restul vietii tale. Ei bine, de fapt, ar putea fi, dar dacă doriți să obțineți lama dreapta pentru stilul tau, sunt mai multe lucruri de luat în considerare.

  Greutatea lamei în sine poate fi un factor. Lame pentru tenis de masă mai ușoare pot fi, de obicei, execută o lovitură mult mai repede, dar lame mai grele au mai mult de masă pentru a utiliza atunci când lovind mingea. În ceea ce privește fizica, impuls este egală cu masa înmulțită cu viteza, deci ar trebui să caute cea mai grea lama pe care o puteți leagăn în continuare confortabil și rapid – acest lucru ar trebui să vă dau cea mai bună viteză atunci când lovind mingea.

  Rigiditatea lamei se referă la cantitatea de flex sau îndoiți lama are. O lamă tenis de masă rigidă va fi, în general, spinny mai repede, dar la mai puțin de o lamă flexibilă.

  Echilibrul unei lame se referă la faptul că centrul de greutate al lamei este mai aproape de mâner sau vârful capului. Loopers și hitters au tendința de a prefera lame, cap greu, care le ajuta sa genereze că pic de centrifugare suplimentar și de viteză, în timp ce blocante și jucătorii defensivă destul preferă de multe ori lame cu centrul de greutate spre mâner, care poate crește sentimentul de control. Țineți cont de faptul că centrul de greutate al unei lame tenis de masă se poate schimba destul de un pic în funcție de greutatea de cauciucuri pe care le alegeți – cauciucuri grele vor avea tendința de a muta centrul de greutate afară spre vârful rackethead.

  Înțelepciunea generală cu privire la tenis de masa viteză lama este că lame mai repede tind să fie utilizate de către mai mulți jucători agresivi, și lamelor mai lent de mai defensivă. Jucatorii care folosesc mai mult de spin, de asemenea, tendința de a prefera lame mai lent, deoarece ei cred că o lamă mai lent crește cantitatea de timp în care mingea este în contact cu cauciucul, oferindu-le mai mult timp pentru a pune spin pe mingea. Rețineți că acest lucru nu înseamnă în mod necesar lente lame – de exemplu, Timo Boll poate utiliza o lamă mai lent decât multe alte profesionisti – dar se poate paria, este încă destul de rapid!

  Diferența de rezistență a aerului între lame de tenis de masă conduse de mari și lame conduse mai mici, este destul de mult nesemnificativ, deci principala problemă de îngrijorare este că rachete mai mari necesită mai mult cauciuc pentru a acoperi suprafața, ceea ce face racheta mai grea și, de asemenea, tinde să se miște centrul de greutate al lamei la distanță de mâner.

  Alegerea mânerului este de obicei o chestiune de propriile preferințe. Există o serie de lucruri să ia în considerare, totuși. Regula de degetul mare este că jucătorii cu forehands puternice au tendința de a prefera mânere evazate, probabil pentru că acestea vă permit să obțineți o aderență mai bună atunci când execută cursa de forehand. Jucatorii cu backhands mai strânse în puterea de forehand lor par să prefere mânere drepte, deoarece acest obicei, le oferă o mai bună flexibilitate cu privire la accident vascular cerebral rever. Apărători și jucători combinație de lilieci care twiddle bata, de asemenea, tendința de a prefera mânere drepte, deoarece acestea sunt mai ușor de flip.

  Pe langa penhold standard de (chineză și japoneză) și mânerele de tip shakehand, mai sunt si altele creatii exotice, cum ar fi lamele de prindere pistol, și chiar lamele V-prindere. Dacă aceste mânere diferite, sunt capricii care vor veni și merge sau începutul stiluri noi rămâne de văzut. Acestea sunt destul de mult nedovedite la nivel mondial, așa că probabil aș sugera împotriva utilizării lor, cu excepția cazului în care doriți să fie un inovator și risc, folosind un mâner inferior și prindere.

  In ultimii ani, producătorii au introdus, de asemenea tehnologii precum WRB, VSG, iar Senso, care, practic, a gol pe mâner pentru a muta centrul de greutate mai aproape de vârful lamei tenis de masă. Creanțe exotice sunt, de asemenea, si voi despre reducerea vibrațiilor, creșterea rămâne și simt, etc, dar acestea sunt cel mai bine tratate cu un bob de sare. Încercați-le și vezi pentru tine dacă realitatea se ridică pe teren de marketing – cine știe, poate că s-ar putea!

 10. Anne says:

  Tenisul de masă este un sport genial pentru a ajunge la orice varsta. De ce? Ei bine, pentru că spre deosebire de multe alte sporturi, cum ar fi fotbal și tenis, puteți continua să joace tenis de masă competitiv și în anii ’50 voastre, 60 de ani și nu numai. Învețe să se adapteze jocul și puteți avea chiar mai o șansă bună de a bate jucătorii de top tineri!

  Deci, care sunt cheile de la menținerea competitivității ca un actor mai în vârstă?

  Cel mai important factor în joc modern de tenis de masa este agresiunea. Primii jucători sunt toți jucătorii agresivi. Ei uita-te pentru a domina manifestațiile și pune presiune asupra adversarilor. Dar să nu mă înțelegeți greșit, un jucător agresiv nu este același lucru cu un jucător în atac. Atac este opusul de a apăra; agresiv este opusul pasiv. Poți fi un jucător în atac agresiv (cum ar fi tineri Fan Zhendong), dar v-ar lupta să joace ca el în fities tale. Ai putea fi, de asemenea, un jucător în atac pasiv (aceasta este o modalitate de rău de a juca în joc modern). În mod similar, puteți fi un jucător defensiv agresiv și să joace un joc de apărare într-un mod agresiv, sau ai putea fi un apărător pasiv (din nou, nu este o idee bună). Cheia este în curs de agresiv, nu pasiv.

  Dacă ești un jucător mai în vârstă, care este în continuare serios despre joc tenis de masă de nivel superior. Arunca o privire la unele dintre meciurile lui Timo Bol pe YouTube și să încerce să imite stilul său de joc si tactici. El a dovedit că este posibil să joace tenis de masă profesionist în anii cincizeci tale, și dincolo, atata timp cat sunt agresive și adapta jocul corespunzător.
  Jucători de tenis de masă de recreere, de multe ori nu le pasă de tipul de paleta pe care îl folosesc într-un joc; ei sunt fericiți, atât timp cât paleta nu arata prea uzate și pot lovi mingea peste fileu. Jucatorii care doresc să îmbunătățească jocul lor pot alege dintr-o varietate de palete de tenis de masă fiecare dintre care produce rezultate diferite atunci când lovim mingea.

  Înainte de 1950, jucatorii de tenis de masă au avut două opțiuni: racheta din cauciuc dur sau șmirghel, în conformitate cu Statele Unite ale Americii Tenis de masă. Paletele de cauciuc dure au fost utilizate de către jucătorii avansați de tenis de masă, până la inventarea de rachete burete. Paletele de ping pong sunt încă o alegere bună pentru jucătorii începători care nu doresc să cheltui bani în plus pe mai multe rachete avansate. După cum sugerează și numele, o bandă de cauciuc dur este pus pe arie largă pe fiecare parte a rachetei, oferind o suprafață care crește controlul mingii.

  Paletele cu zimti au avut o bandă de șmirghel pe fiecare parte a rachetei. O problemă majoră de rachete șmirghel este faptul că acestea deteriora mingea.

  Paletele cu bureti făcut rachete de cauciuc și șmirghel greu depășite. Un strat de burete este plasat sub un strat de cauciuc și oferă control sporit fundașii centrali și viteza. Rachete de burete, de asemenea, permis de rachete de specialitate, care contribuie la stilul dorit de joc.

  Cele două palete de cele mai comune de tenis de masă sunt inversate și sâmburi-out, în conformitate cu Statele Unite ale Americii Tenis de masă. Stratul de cauciuc pe palete de tenis de masă inversate are rânduri de cosuri mici, sau zimti. Zimtii fața interioară și de a crea o suprafață plană care crește cantitatea de comandă aveți pe minge. Paletele pips-out sunt similare cu rachete de jos în sus, cu excepția pips punctul de exterior, oferind racheta o textură aspră. O rachetă pip-out nu vă permite să plasați la fel de mult de spin pe minge, dar se poate lovi mai greu. Ambele tipuri crește aderența racheta pe minge, pentru a permite creșterea de spin și mai greu, lovind precis. Aceste palete de tenis vă permit să facă lovituri ofensive puternice în încercarea de a câștiga raliuri.

  Puteți alege să utilizați o racheta de apărare într-un joc, in functie de stilul de joc al adversarului. Paletele defensive nu vă permit să plasați propriul spin pe minge, dar inversa tipul de rotire pus pe mingea de adversar, în conformitate cu ITTF. De exemplu, în cazul în care adversarul tău plasat rotație inversă pe minge, lovind-o cu o rachetă defensivă se va întoarce împușcat cu topspin. Cele două tipuri de rachete defensive sunt sâmburi antispin și lungi.
  Fetele Antispin, în conformitate cu Statele Unite ale Americii Tenis de masă, au o suprafață șmecher din burete moale.Suprafața se face astfel încât să nu se pot crea spin pe mingea. Nu aveți multe opțiuni ofensive cu rachete antispin și te pot lăsa deschisă la atac.

  Pips-ii rachete lungi au zimtii mai lungi, mai subțiri decât paletele standard de pips-out. Textura paletei se schimbă de fiecare dată când lovesti mingea cu racheta cu zimti lungi, ceea ce poate duce la lovituri neașteptate pentru adversarul tău.

 11. tisnka says:

  Good post, some very important and interesting information. You’re a talented and skilled blogger by the looks of it.These information are rally helpful to increase and learn new things.

 12. harris says:

  I always prefer to read the quality content and this thing I found in you post. Thanks for sharing.The Article is quite impressive and thoughts been put up has clearly got something to state.

 13. Through learning from your errors, I identified four causes for
  your problems with all the rinse cycle. whirlpool cabrio washer wtw7600xw manual cabrio platinum 4.6 cu.
  ft. top-load washer This washing drum can hold around 14 pounds of clothing immediately,
  which isn’t too terrible with the small size on this machine.

  Your team will require a leader who are able to influence and persuade others.

  Basically, since drum can be so large, you will be spending less time doing laundry plus much
  more time outside in the laundry room – as well as your energy
  bill will reflect this as well.

 14. Rid your body of toxins and chemicals, while allowing it to function normally.
  This synergistic effect makes peanut butter a good choice for those trying to naturally regulate their cholesterol levels.
  Convert 100 how many grams in a cup of almond flour to
  cups flour

 15. If you’ve decent armor, then their shotguns will barely
  scratch you. The number scrolling bar around the right hand side permits you to search
  from the program listings within seconds. Led light bar home Some
  vehicle lights might be easily installed about the bumper or grille
  while some may be installed within the tail or brake lights or close to the rear window.

  Because of consuming low power led light bar brackets tubes can perfectly be fitted into
  just about any interiors from dash board to pigeon hole of
  the cars and also on the upper roofs of the car. The eco friendly lights offer energy conservation as
  they consume very less energy and might be operated for a number of hours at the stretch.

Leave a Reply

CommentLuv Enabled