November 15, 2011 | Digital Security

Articles

DigitalCashNews tweeted that the head of ChronoPay, an alternative payment system, was arrested in Russia, being accused of orchestrating a DDoS attack on a competitor. The tweet links to threatpost.com, but I can’t access the site at the moment. Nevertheless, it seems doubtful for people trying to establish PayPal alternatives.


If you liked this article

If you liked this article, don’t forget to subscribe for updates!

Subscribe to New Articles by RSS or E-mail

Get updates by RSS (What’s RSS?)

Subscribe by email:

Follow me on Twitter


Top Incoming Search Terms

“leave a reply”site:http://digitivity.org/ "excellent post.i want to thank you for this informative read, i really appreciate sharing this great post. keep up your work." "leave a reply" site:http://digitivity.org "leave a reply" site:http://digitivity.org/ "thank you for sharing this post." chronopay chronopay alternative chronpay arrest russia cosmetic surgery pittsburgh email chronopay russia leave a reply site:http://digitivity.org/ plastic surgery pittsburgh replysite:www.thepoint.com site:digitivity.org leave a reply site:digitivity.org "leave a reply" site:digitivity.org/ site:http://digitivity.org site:http://digitivity.org leave a reply site:http://digitivity.org leave a reply site:http://digitivity.org "leave a reply" site:http://digitivity.org/ "leave a reply" site:http://digitivity.org/ "leave a reply"

Related posts:

 1. Magento Alternatives: PrestaShop and Drupal Commerce With Magento having been bought by EBay, some people think...
 2. Google Cache Links Turned Off? It used to be whenever you searched for something on...
 3. Pirate Bay’s Peter Sunde Starts Flattr, A MicroPayment Site Since you're reading this article, you're obviously a blog reader....
 4. ShopManager for PrestaShop: A PrestaShop Desktop Application Store Manager for PrestaShop is a Windows desktop application for...

Explore related content: , , , , ,

42 Responses to “Head of ChronoPay Arrested in Russia?”

 1. Growing technology can make people more quickly obtain information, one through website.

 2. Growing technology can make people more quickly obtain information, one

 3. Isaac Clark says:

  Excellent Piece of writing

 4. Jamie says:

  It is always good to have an alternative to paypal.

  http://www.nightlifehangouts.com

 5. samual says:

  Thanks for the great info…..
  more info laser hair removal in delhi …http://www.laserhairremovalindelhi.com/

 6. leow says:

  Business Printing Services
  Thanks for sharing, this is a fantastic blog.Much thanks again. Really Cool.

 7. Alocona says:

  Good post. I learn something new and challenging on sites I stumbleupon every day.
  It’s always helpful to read content from other writers and practice something from other web sites.

 8. Paletele de tenis de masa profesionale sunt folosite de catre jucatorii profesionisti in competitii oficiale. Aceste produse sunt utilizate la cel mai inalt nivel insa pot fi intrebuintate si de catre amatorii de tenis de masa ce doresc sa beneficieze de un echipament mai bun care sa le imbunatateasca jocul. Cu ajutorul fetelor de paleta se poate crea o paleta de tenis individuala, adecvata nivelului sau de joc.

 9. Anne says:

  Paletele recomandate in tenisul de masa pentru începători, și cele mai mari zece lame clasice de tenis de masă, dar pentru jucătorii avansați, alegând o lamă de tenis de masă nu este la fel de simplu ca și găsirea prima care se simte frumos în mână și jucându-se cu că pentru tot restul vietii tale. Ei bine, de fapt, ar putea fi, dar dacă doriți să obțineți lama dreapta pentru stilul tau, sunt mai multe lucruri de luat în considerare.

  Greutatea lamei în sine poate fi un factor. Lame pentru tenis de masă mai ușoare pot fi, de obicei, execută o lovitură mult mai repede, dar lame mai grele au mai mult de masă pentru a utiliza atunci când lovind mingea. În ceea ce privește fizica, impuls este egală cu masa înmulțită cu viteza, deci ar trebui să caute cea mai grea lama pe care o puteți leagăn în continuare confortabil și rapid – acest lucru ar trebui să vă dau cea mai bună viteză atunci când lovind mingea.

  Rigiditatea lamei se referă la cantitatea de flex sau îndoiți lama are. O lamă tenis de masă rigidă va fi, în general, spinny mai repede, dar la mai puțin de o lamă flexibilă.

  Echilibrul unei lame se referă la faptul că centrul de greutate al lamei este mai aproape de mâner sau vârful capului. Loopers și hitters au tendința de a prefera lame, cap greu, care le ajuta sa genereze că pic de centrifugare suplimentar și de viteză, în timp ce blocante și jucătorii defensivă destul preferă de multe ori lame cu centrul de greutate spre mâner, care poate crește sentimentul de control. Țineți cont de faptul că centrul de greutate al unei lame tenis de masă se poate schimba destul de un pic în funcție de greutatea de cauciucuri pe care le alegeți – cauciucuri grele vor avea tendința de a muta centrul de greutate afară spre vârful rackethead.

  Înțelepciunea generală cu privire la tenis de masa viteză lama este că lame mai repede tind să fie utilizate de către mai mulți jucători agresivi, și lamelor mai lent de mai defensivă. Jucatorii care folosesc mai mult de spin, de asemenea, tendința de a prefera lame mai lent, deoarece ei cred că o lamă mai lent crește cantitatea de timp în care mingea este în contact cu cauciucul, oferindu-le mai mult timp pentru a pune spin pe mingea. Rețineți că acest lucru nu înseamnă în mod necesar lente lame – de exemplu, Timo Boll poate utiliza o lamă mai lent decât multe alte profesionisti – dar se poate paria, este încă destul de rapid!

  Diferența de rezistență a aerului între lame de tenis de masă conduse de mari și lame conduse mai mici, este destul de mult nesemnificativ, deci principala problemă de îngrijorare este că rachete mai mari necesită mai mult cauciuc pentru a acoperi suprafața, ceea ce face racheta mai grea și, de asemenea, tinde să se miște centrul de greutate al lamei la distanță de mâner.

  Alegerea mânerului este de obicei o chestiune de propriile preferințe. Există o serie de lucruri să ia în considerare, totuși. Regula de degetul mare este că jucătorii cu forehands puternice au tendința de a prefera mânere evazate, probabil pentru că acestea vă permit să obțineți o aderență mai bună atunci când execută cursa de forehand. Jucatorii cu backhands mai strânse în puterea de forehand lor par să prefere mânere drepte, deoarece acest obicei, le oferă o mai bună flexibilitate cu privire la accident vascular cerebral rever. Apărători și jucători combinație de lilieci care twiddle bata, de asemenea, tendința de a prefera mânere drepte, deoarece acestea sunt mai ușor de flip.

  Pe langa penhold standard de (chineză și japoneză) și mânerele de tip shakehand, mai sunt si altele creatii exotice, cum ar fi lamele de prindere pistol, și chiar lamele V-prindere. Dacă aceste mânere diferite, sunt capricii care vor veni și merge sau începutul stiluri noi rămâne de văzut. Acestea sunt destul de mult nedovedite la nivel mondial, așa că probabil aș sugera împotriva utilizării lor, cu excepția cazului în care doriți să fie un inovator și risc, folosind un mâner inferior și prindere.

  In ultimii ani, producătorii au introdus, de asemenea tehnologii precum WRB, VSG, iar Senso, care, practic, a gol pe mâner pentru a muta centrul de greutate mai aproape de vârful lamei tenis de masă. Creanțe exotice sunt, de asemenea, si voi despre reducerea vibrațiilor, creșterea rămâne și simt, etc, dar acestea sunt cel mai bine tratate cu un bob de sare. Încercați-le și vezi pentru tine dacă realitatea se ridică pe teren de marketing – cine știe, poate că s-ar putea!

 10. Anne says:

  Tenisul de masă este un sport genial pentru a ajunge la orice varsta. De ce? Ei bine, pentru că spre deosebire de multe alte sporturi, cum ar fi fotbal și tenis, puteți continua să joace tenis de masă competitiv și în anii ’50 voastre, 60 de ani și nu numai. Învețe să se adapteze jocul și puteți avea chiar mai o șansă bună de a bate jucătorii de top tineri!

  Deci, care sunt cheile de la menținerea competitivității ca un actor mai în vârstă?

  Cel mai important factor în joc modern de tenis de masa este agresiunea. Primii jucători sunt toți jucătorii agresivi. Ei uita-te pentru a domina manifestațiile și pune presiune asupra adversarilor. Dar să nu mă înțelegeți greșit, un jucător agresiv nu este același lucru cu un jucător în atac. Atac este opusul de a apăra; agresiv este opusul pasiv. Poți fi un jucător în atac agresiv (cum ar fi tineri Fan Zhendong), dar v-ar lupta să joace ca el în fities tale. Ai putea fi, de asemenea, un jucător în atac pasiv (aceasta este o modalitate de rău de a juca în joc modern). În mod similar, puteți fi un jucător defensiv agresiv și să joace un joc de apărare într-un mod agresiv, sau ai putea fi un apărător pasiv (din nou, nu este o idee bună). Cheia este în curs de agresiv, nu pasiv.

  Dacă ești un jucător mai în vârstă, care este în continuare serios despre joc tenis de masă de nivel superior. Arunca o privire la unele dintre meciurile lui Timo Bol pe YouTube și să încerce să imite stilul său de joc si tactici. El a dovedit că este posibil să joace tenis de masă profesionist în anii cincizeci tale, și dincolo, atata timp cat sunt agresive și adapta jocul corespunzător.
  Jucători de tenis de masă de recreere, de multe ori nu le pasă de tipul de paleta pe care îl folosesc într-un joc; ei sunt fericiți, atât timp cât paleta nu arata prea uzate și pot lovi mingea peste fileu. Jucatorii care doresc să îmbunătățească jocul lor pot alege dintr-o varietate de palete de tenis de masă fiecare dintre care produce rezultate diferite atunci când lovim mingea.

  Înainte de 1950, jucatorii de tenis de masă au avut două opțiuni: racheta din cauciuc dur sau șmirghel, în conformitate cu Statele Unite ale Americii Tenis de masă. Paletele de cauciuc dure au fost utilizate de către jucătorii avansați de tenis de masă, până la inventarea de rachete burete. Paletele de ping pong sunt încă o alegere bună pentru jucătorii începători care nu doresc să cheltui bani în plus pe mai multe rachete avansate. După cum sugerează și numele, o bandă de cauciuc dur este pus pe arie largă pe fiecare parte a rachetei, oferind o suprafață care crește controlul mingii.

  Paletele cu zimti au avut o bandă de șmirghel pe fiecare parte a rachetei. O problemă majoră de rachete șmirghel este faptul că acestea deteriora mingea.

  Paletele cu bureti făcut rachete de cauciuc și șmirghel greu depășite. Un strat de burete este plasat sub un strat de cauciuc și oferă control sporit fundașii centrali și viteza. Rachete de burete, de asemenea, permis de rachete de specialitate, care contribuie la stilul dorit de joc.

  Cele două palete de cele mai comune de tenis de masă sunt inversate și sâmburi-out, în conformitate cu Statele Unite ale Americii Tenis de masă. Stratul de cauciuc pe palete de tenis de masă inversate are rânduri de cosuri mici, sau zimti. Zimtii fața interioară și de a crea o suprafață plană care crește cantitatea de comandă aveți pe minge. Paletele pips-out sunt similare cu rachete de jos în sus, cu excepția pips punctul de exterior, oferind racheta o textură aspră. O rachetă pip-out nu vă permite să plasați la fel de mult de spin pe minge, dar se poate lovi mai greu. Ambele tipuri crește aderența racheta pe minge, pentru a permite creșterea de spin și mai greu, lovind precis. Aceste palete de tenis vă permit să facă lovituri ofensive puternice în încercarea de a câștiga raliuri.

  Puteți alege să utilizați o racheta de apărare într-un joc, in functie de stilul de joc al adversarului. Paletele defensive nu vă permit să plasați propriul spin pe minge, dar inversa tipul de rotire pus pe mingea de adversar, în conformitate cu ITTF. De exemplu, în cazul în care adversarul tău plasat rotație inversă pe minge, lovind-o cu o rachetă defensivă se va întoarce împușcat cu topspin. Cele două tipuri de rachete defensive sunt sâmburi antispin și lungi.
  Fetele Antispin, în conformitate cu Statele Unite ale Americii Tenis de masă, au o suprafață șmecher din burete moale.Suprafața se face astfel încât să nu se pot crea spin pe mingea. Nu aveți multe opțiuni ofensive cu rachete antispin și te pot lăsa deschisă la atac.

  Pips-ii rachete lungi au zimtii mai lungi, mai subțiri decât paletele standard de pips-out. Textura paletei se schimbă de fiecare dată când lovesti mingea cu racheta cu zimti lungi, ceea ce poate duce la lovituri neașteptate pentru adversarul tău.

 11. tisnka says:

  Good post, some very important and interesting information. You’re a talented and skilled blogger by the looks of it.These information are rally helpful to increase and learn new things.

 12. harris says:

  I always prefer to read the quality content and this thing I found in you post. Thanks for sharing.The Article is quite impressive and thoughts been put up has clearly got something to state.

 13. Through learning from your errors, I identified four causes for
  your problems with all the rinse cycle. whirlpool cabrio washer wtw7600xw manual cabrio platinum 4.6 cu.
  ft. top-load washer This washing drum can hold around 14 pounds of clothing immediately,
  which isn’t too terrible with the small size on this machine.

  Your team will require a leader who are able to influence and persuade others.

  Basically, since drum can be so large, you will be spending less time doing laundry plus much
  more time outside in the laundry room – as well as your energy
  bill will reflect this as well.

 14. Rid your body of toxins and chemicals, while allowing it to function normally.
  This synergistic effect makes peanut butter a good choice for those trying to naturally regulate their cholesterol levels.
  Convert 100 how many grams in a cup of almond flour to
  cups flour

 15. If you’ve decent armor, then their shotguns will barely
  scratch you. The number scrolling bar around the right hand side permits you to search
  from the program listings within seconds. Led light bar home Some
  vehicle lights might be easily installed about the bumper or grille
  while some may be installed within the tail or brake lights or close to the rear window.

  Because of consuming low power led light bar brackets tubes can perfectly be fitted into
  just about any interiors from dash board to pigeon hole of
  the cars and also on the upper roofs of the car. The eco friendly lights offer energy conservation as
  they consume very less energy and might be operated for a number of hours at the stretch.

 16. In this case you need small antenna in the computer to get the
  connection remotely. It is really vital that you
  discover the distance from a house for the Television tower before you buy an antenna.
  Best diy hdtv antenna cardboard hdtv antenna plans If you had been around back in the 70′s you are lucky should your
  neighborhood had 5 tv stations that came in from the outside antenna.

  If you really want to acquire rid of this reception issues
  then get in touch with a professional antenna installation service provider.
  The Smiths: Dad along with the boys especially
  like football with been capable to watch every game with out a fuss using the RV antenna.

 17. The those who should get a CRT HDTV are those people who carries a lot of
  room to spare and those who includes a lot friends to assist them to carry the bulky and heavy TV.
  To be equipped to use a PCTV card, your Personal computer must
  use a USB port and will desire to not be significantly
  lower than Pentium II, using a purposeful CD Rom drive. insignia tv game settings tv change input There may also be these new HDTVs who have
  up to 240Herts or Hz refresh rates, which displays approximately 240fpm.

  A set with 1080p resolution is sometimes advertised as full HD
  TV, and displays 1920 x 1080 pixels. But there is a LCD TV inside market that is certainly not only affordable but additionally offers great display quality.

 18. 恋チュンとやらで一億稼ぎする前に先に出てた曲で超えさせて
  本来はそうなんだけど運営も金儲けの為と本人がぬるま湯から
  電通がごり押ししたようにこれからもスタッフとどうにかしていたらもらえるかも知れない

  You can calculate keyword-density by dividing the sum of each one
  keyword with the sum of words in the copy. Technical
  manuals, technical specification guides, support manuals, implementation guides – all are forms of technical documentation and are
  a part in the job. サエコ メイク アイドル 可愛い
  Be guaranteed to include this line-item listing of risks and counter efforts.
  Add punctuation marks intentionally and suitable descriptive.

 19. gnc says:

  cheap diet pills that work fast without exercise

  These articles, if well-written, could get you much needed traffic for your website.
  One with the most creative people I know is my closest friend and wife,
  she gets had a lot influence in my skills and desire
  to need to become creative. gnc best diet pills for men at walmart Demonstrate a massive capacity
  to service rewrite parts with the script or the entire
  composition. Meanwhile, many manufacturers are building excellent
  reproductions which might be much less expensive as opposed to originals.

 20. Thank goodness we have the internet. The technology today is an extension of ourselves useful

 21. A few years ago, nor had we imagined half of the things that technology does for us.

 22. Then next real question is do we desire to allow a burglar alarm to
  enter your home security solutions at all and trip a noisy alarm.

  The economic factor has gotten affordable electronic security alarms.

  Home alarm systems rhode island Anyone can in fact steal your vehicle without opening the doors by just towing it
  away, or maybe by breaking windows, if this can be the style of alarm you might have installed.

  With the help these systems, it is possible to
  even watch and hear when sound interaction that comes from the range of sensor detector.
  You are very glad you installed your easy
  home automation system.

 23. The computer player who currently contains the longest road never seems to carry on and build
  it to safeguard the victory points. By accomplishing
  this, the files are compressed, thus, freeing up some memory in the PC,
  which could significantly improve computer performance.

  ibuypower esea
  desktop pc reviews What u – Vme is doing around the run up for the
  launch is to let you start developing a pre-launch business free of
  charge in readiness for the games along with the pay plan going live.

  The other was the main one brought home, an Asus;
  up to now good computer. There happen to be times in the event
  the online stores linked to certain consoles are already down with out-one is able to buy games.

 24. poke salad says:

  Today most in the households grow this plant for domestic uses.
  Phytolacca decandra boiron There already are several companies and websites that offer
  products using a.

  The greater the quantity of bamboo stalks in the arrangement doesn’t necessarily translate to higher luck.
  All of the benefits of acai might be similarly and effectively gained in supplement format.

  Knowing what exactly is going on around the world has become most essential in existing scenario.
  poke salad
  phytolacca breastfeeding Check out the modern episodes in your film series Exploration with Uday Gunjikar at
  our website and also be tuned for much more in the future.

 25. Detox faction Dropsy; 100% Brand new and Authentic Diet; Compliance With Japanese GMP Standard.
  LYSE XL slimming capsules is recommended by top doctors and it is
  Ephedra free. Side effects of atkins diet diarrhea In simple words it’s considered a customized fat
  loss supplement program.

  Now, I do know of the couple pills that creates dramatic results.
  Eco-Friendly tea diet regime pills are a real capsule rather than drink.

  At the identical time you might be free on the constraints with the costs of print publishing and may this way enjoy what
  is the news for free or much more cheaply.

  v3 max general safe weight loss diet while breastfeeding An “By” out solution occurs, as is possible merely
  disregard this.

 26. An Hdtv tuner-receiver will probably be necessary to obtain local diy hdtv antenna lifehacker broadcasts
  on the Hdtv if it does not have a built-in ATSC tuner or you
  don’t already have HD cable or satellite service. The TV antenna
  installation is only one in the services offered. Ge enhanced hdtv antenna 34760 This antenna could
  be set up in the indoor setting or an outdoors setting.

  Make sure that if the area in the home has plenty of
  trees surrounding it, to make certain the leaves do not fall for the antenna because
  of these could disrupt the signal. This TV offers Philips Net – TV, that enables users to demonstrate movies, pictures, news, entertainment,
  and also other online content directly on their own HDTV,.

 27. 人事異動に一社員が「理解できない」のなら辞めるしかないな
  と、恋愛や結婚に一生無縁のキモオタ童貞が申しております。
  上戸彩、大政絢、川口春奈、香里奈、剛力彩芽、北川景子、桐谷美玲、忽那汐里、

  The press is socially obliged in order to avoid spreading
  material depicting gratuitous violence, and inciting religious,
  racial, or ethnic hatred. ノンノ モデル 橋本マナミ 喫煙 This site
  provides wedding professionals which has a way for up for the minute alerts on trends, discussions, and statistics, emailed right thus to their inbox.

 28. Yes I realize, maybe you have heard plenty of stories about successful fat loss using Lipozene – from people seeking to sell it to you personally.

  Ordering weight loss supplements online is exceedingly convenient and affordable.
  Effects cla Diet pills are definitely the alternatives that alone aren’t enough
  in combating excess weight.

  The great thing about it can be that it’s an all-natural diet pill with no
  unwanted side effects slim fast effects
  other than the intended fat loss. Rather, the producer is delegated the safety and
  efficiency with their diet supplements.

 29. how many calories in two cups of brown rice a large bowl, mix the flour, baking powder, baking soda, and salt.

  I would like to add that nowadays they have made protein powders taste very good.
  1 4th cup

 30. A Philips Norelco 1280cc Senso – Touch Three-dimensional electric razor that will be the perfect selection in your case.
  However, you’ll find two electric shavers which have gotten many
  people’s attention, and these would be the Phillips Norelco 7310XL
  along with the Panasonic ESLA93K. Electric razor
  macy’s It is said that the utilization of mens electric razors
  is considered to be significantly less green in addition to being nature-friendly
  as using ordinary or disposable razors.

  You should think about this shaver if you shave within the shower, for instance.
  Best Electric Razor Reviews Would Like to Share These Panasonic
  ES8249S Arc 4 electric razor on airplane carry on Shaver Highlights:.

 31. This week’s episode: Finding Your Niche as being a Radio Show Host-101-Part 2.
  I’m not really a Republican or possibly a Democrat, but he,
  George Bush, recently put us so greatly into debt; now Obama’s going to make it even worse.
  Baofeng kaskus Don’t you believe this could
  be the wonderful way to help you learn Hebrew.

  com supply you with the opportunity to generate shows and
  increase your exposure. baofeng uv-5r india quality You could also
  pay less buying bulk from an unbiased store than from the high-end wholesaler.

  Closing the phone call –Before you say your final thanks, you may wish to give any uplifting message
  to the audience.

 32. This is often done just as one order-taker sale from the
  brochure showing colorful pictures and descriptions of obtainable flowers and plants.
  Websites that sell and ship flowers extend their services across the continent and to international locations.

  flower child names arrangements for funeral Or if your weeding is on its way up,
  the flowers will probably be essential elements
  inside festivity, so be sure you choose the right florist.

  Here is nothing that is certainly more employed to someone looking to create a brand
  new look and feel within their yard over a good landscaping idea picture.
  When you ar coming up with the Wedding Flowers Silk Wedding flowers may possibly also be price considering.

 33. Choose about the mattress cautiously based on no matter whether
  it’s ordinarily to be used as a sleeper sofa grand furniture or perhaps a sofa.
  The sofa seat and back flip over, creating the bed and also the bed support.
  Some can be purchased as part of a full suite range with matching fixed sofas and chairs.

  These sofas serve like a bedding on your sleeping in addition to being recliners for
  the relaxation. In the meantime, remove the cushions and vacuum the sofa once each week.

 34. Even though today there exist several medium of entertainment for that kids,
  but noting can beat the experience of playing with
  these toy soldiers. There are just a number of factors that affect the choice in choosing the correct
  toy for a child. nerf football target cs-18 Are you looking to get a challenging toy that will make them
  think and keep them busy or are you looking for any toy being
  used within the water.

  There are essentially numerous toys being continually produced and distributed inside world today.
  Space between thoughts, between tasks, between clients, space on our desks,
  in your closets… Space frees us through the “
  wind-up toy syndrome”.

 35. terima kasih ka’ admin untuk semua informasi yg telah di hadirkan, terus terang sangat berguna untuk menambah wawasan dan ilmu pengetahuan..

 36. I think it’s good idea to look for another alternatives. Thank you. Enjoy cooking games!

 37. Thank you for the information. Download latest android apps and games!

 38. Good info thanks. Download latest android apps and games!

 39. obviously like your web site but you need to check the spelling on several of your posts.
  Many of them are rife with spelling problems and I
  to find it very troublesome to inform the truth however I will certainly come again again.

 40. Become the people on it’s before you start in as well as advertising.
  Your result possess shown you that the keywords for that adgroup
  are not profitable and need not be applied again.

 41. This simply means you’ll rent extra space than you need
  from an online host then sell it to others.
  JP: I read the script a lot, and took heed from the name with the character,
  and why he was called “Some Idiot”.

Leave a Reply

CommentLuv Enabled